sobota 20. dubna 2024 Marcela

Cyklista dal pěstí řidiči autobusu, protože stál na křižovatce na přechodu pro chodce

Po sedmé hodině ráno ve čtvrtek 7. 4. byli policisté přivoláni dispečerkou Dopravního podniku města Olomouce k incidentu, kdy cyklista udeřil do obličeje řidiče autobusu.

Řidič autobusu byl zrovna na ulici Lazecká, a když přijel ke křižovatce, postavil se tak, aby měl správný rozhled. Následně přijel k autobusu rozčilený cyklista, opřel své jízdní kolo o autobus a řidiči začal nadávat, že stojí na přechodu pro chodce. Naštvanému cyklistovi to ale zřejmě nestačilo, a jakmile přešel k levé straně vozidla, skrz otevřené okno udeřil pěstí řidiče do obličeje. Ihned potom cyklista z místa incidentu ujel.

Čtěte více:

Autoři | Foto commons.wikimedia.org

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Dalibor Skřivánek

Další degenerovaný cyklista.Mám pocit,že tím,že si nasadí na hlavu přilbu, v řadě případů vypínají mozek.Aspoň tak to vypadá na silnicích.A nejhorší je,že se jedná i o řadu cyklistů rodičů.kteří učí své ratolesti zlozvykům.Děcka si pak nejsou jista,co je správné a co ne.A výsledek může být fatální.A zase zlý řidič.No další "nápady" jsou ze strany zákonodárců - přednost jedoucího cyklisty na kole přes přechod,taky nápad hodný nobelovky.Asi tak vtipný,jak naučit chodce nevstupovat do vozovky na přechod před jedoucí vozidlo.Na kebuli sluchátka a leze pod auto,protože píše SMSku.A těhle inteligentů je.

sobota, 9. dubna 2016, 08:31

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.