pátek 29. března 2024 Taťána

VIDEO: Lupič vyhrožoval obsluze v herně zbraní, nepoznáváte ho?

V olomoucké herně, která sídlí na ulici Na Letné v městské části Lazce došlo k loupežnému přepadení. Lupič ohrožoval obsluhu zbraní a vyžadoval po ní peníze. Když se ženě podařilo utéct a zamknout se v bezpečí, tak to muž zkusil u návštěvníka, který zde seděl.

K přepadení došlo v úterý 28. března krátce před třiadvacátou hodinou. Muž nejdříve přišel do herny a sedl si k jednomu z hracích automatů. Na hlavě měl pokrývku, která připomínala helmu. Obsluha baru za mužem kvůli tomu přišla a upozornila ho, že má pokrývku sundat. Lupič neuposlechl a místo toho vytáhl zpod bundy zbraň a namířil ji na ženu. Požadoval po ní hotovost a následoval tedy obsluhu k baru. Žena se k němu otočila zády, odešla ke dveřím do kanceláře a povedlo se ji uprchnout a zamknout se v bezpečí. Když lupič zjistil, že se nedostane o kanceláře, tak se vrátil zpátky k automatům a štěstí zkusil u muže, který zde seděl. Muž mu řekl, že nic u sebe nemá. Lupič po tomto nezdaru odešel pryč z herny.

Podle popisu se mělo jednat o muže ve věku kolem 30 let, vysokého kolem 175 cm. V obličeji byl maskovaný pravděpodobně nalepeným černým plnovousem, na hlavě měl mít paruku a na ní helmu nebo kšiltovku světle zelené nebo šedé barvy. Na sobě měl tmavou bundu se dvěma červenými svislými pruhy na přední straně. Mluvil česky, bez přízvuku. V ruce držel krátkou střelnou zbraň.

Pokud by někdo z občanů muže z kamerového záznamu nebo fotografií poznal, nebo by disponoval informacemi, které by vedly ke zjištěné jeho totožnosti a objasnění případu, ať neprodleně kontaktuje olomoucké kriminalisty buď osobně, nebo telefonicky, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Čtěte více:

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.