sobota 20. dubna 2024 Marcela

VIDEO: Zloděj chtěl nadrzo ukrást muži peněženku, zatímco si vybíral z bankomatu

Policie pátrá po zloději, který chtěl ukrást pětačtyřicetiletému muži peněženku. Ten zrovna vybíral peníze v jednom z bankomatů v Olomouci.

K události došlo 18. srpna o půl třetí v noci. „Neznámý muž se nejprve pohyboval u jednoho z bankomatů a poté přistoupil k druhému bankomatu. U toho stál pětačtyřicetiletý muž, který prostřednictvím bankomatu prováděl platební transakci a pravou rukou si přidržoval svoji peněženku, kterou měl položenou na odkládacím pultu bankomatu," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková. 

Muž peněženku ochopil a snažil se ji muži u bankomatu vytrhnout z ruky. To se mu ale nepovedlo, a tak utekl neznámo kam. Muž tak uchránil svou peněženku, v níž měl šest tisíc korun, doklady a platební kartu. 

Pokud by někdo z občanů muže z přiložených fotografií nebo videozáznamu poznal, nebo by disponoval informacemi, které by vedly k jeho ztotožnění, ať kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně, nebo telefonicky na adrese Sokolská 52, Olomouc, na tel. č: 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

 

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.