sobota 20. dubna 2024 Marcela

Play-off v Olomouci již za týden! Startuje prodej vstupenek

Hokejový svátek v podobě play-off, které se v Olomouci bude hrát po dvaceti letech, se nezadržitelně blíží. Již v pondělí odstartuje čtvrtfinálové válčení Hanáků s Plzní, které bude započato na západočeské půdě.

Pro většinu hráčů olomoucké Mory to velká premiéra ve vyřazovacích bojích Tipsport extraligy. Po loňském ročníku, kdy Kohouti zachraňovali extraligu v baráži je přímý postup do play-off více než skvělým výsledkem. Dle slov samotných olomouckých hráčů si Mora půjde čtvrtfinále především užít, nicméně nikdo by se nezlobil, kdyby to nebyla poslední meta, které by Hanáci v letošní sezóně dosáhli.

První dvě utkání se odehrají v Plzni. Pak už se série přemístí na Hanou, kde se v pátek a sobotu odehrají další dva zápasy. Pokud se nerozhodne v prvních čtyřech střetnutích, bude se play-off stěhovat mezi Čechy a Moravou po jednom utkání do té doby, než jeden z týmů nedosáhne čtvrtého vítězství.

Vstupenky do Plechárny si už dnes mohou koupit držitelé permanentek. Tuto výhodu mají ještě v sobotu. Od neděle pak startuje volný prodej.

Rozpis utkání

14.3.  Plzeň – Olomouc  17:20

15.3.  Plzeň – Olomouc  17:30

18.3.  Olomouc – Plzeň  18:00

19.3.  Olomouc – Plzeň  17:00

Případné další zápasy:

22.3.  Plzeň – Olomouc

24.3.  Olomouc – Plzeň

26.3.  Plzeň – Olomouc 

Autoři | Foto Marek Rigo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.