pátek 26. dubna 2024 Oto

V kině Metropol se bude fandit hokejové reprezentaci, zápasy budou promítat na plátně

Do olomouckého kina Metropol se v květnu, po roční pauze, vrátí přímé přenosy z hokejového mistrovství světa. Na velkém plátně budete moci fandit české reprezentaci během zápasu skupiny B proti Finsku a v případných vyřazovacích bojích.

Kino Metropol navazuje i letos na tradici divácky úspěšných přímých přenosů z hokejového mistroství světa. To se letos koná od 5. května do 21. května v Kolíně nad Rýnem a v Paříži. Právě ve francouzské metropoli se čeští hokejisté poperou o postup do vyřazovacích bojů, které se odehrají v německém Kolíně nad Rýnem. Ten je městem, kde česká reprezentace v roce 2010 naposledy získala zlaté medaile z větší hokejové akce.

Letos jsou, stejně jako v roce 2005 a v roce 2010, čeští hokejisté postaveni do role strážců zlatého hattricku. V obou případech se jim podařilo zvrátit triumf celého mistrovství na svou stranu. Podaří se to i letos? Máte jedinečnou možnost sledovat jejich cestu za titulem v pohodlí kina Metropol. Začínáme v pondělí 8. května ve 20:00 klíčovým duelem skupiny B proti loňským finalistům z Finska.

Čtěte více:

Tisková zpráva | Foto Andre Ringuette (HHOF-IIHF Images)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.