sobota 20. dubna 2024 Marcela

Žena na pět dní zaměstnala kriminalisty smyšleným znásilněním a oloupením

Jeseniční kriminalisté se tento týden intenzívně věnovali případu dvacetileté ženy, kterou údajně znásilnili tři muži a následně ji i oloupili. Kriminalisté se případem zabývali celých pět dní, pak zjistili, že dívka si vše vymyslela a "uloupené" peníze prohrála v herně...

Dívka kontaktovala policisty už více než před týdnem, a to v pátek večer. Podle jejích slov ji měli přepadnout tři muži v Tyršově ulici a postupně ji znásilnit. "Po znásilnění měli pod pohrůžkou zabití požadovat vydání finanční hotovosti ve výši 1300 korun," uvedla pro ČTK policejní mluvčí Tereza Neubaerová.

Kriminalisté se ihned dali do práce. Protože ale byly stopy, které by vedly ke třem zmiňovaným mužům, značně pochybné, začali kriminalisté naopak podezřívat dvacetiletou ženu ze lži. "Po pěti dnech intenzivního vyšetřování se jim podařilo nashromáždit dostatek důkazů, které poškozené prokázaly, že si znásilnění a loupež vymyslela," řekla policejní mluvčí.

Kriminalistům se nakonec tedy podařilo zjistit, že žena si vše vymyslela, navíc i odhalili, že finanční hotovost zmizela ve výherních automatech v herně.

Dívka se nakonec ke všemu přiznala.

Autoři | Foto iStock | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.