sobota 20. dubna 2024 Marcela

Při dopravní nehodě u Štarnova spadla na auto kaplička

Dnes ráno se stala dopravní nehoda u obce Štarnov, nacházející se asi dvacet minut jízdy od Olomouce. Došlo ke srážce dvou aut, jedno z nich následně vyjelo mimo komunikaci a narazilo do kapličky. Zranila se jedna osoba, kterou záchranáři odvezli do šternberské nemocnice.

Dnes krátce před půl sedmou ráno došlo na křižovatce od Štarnova na Bohuňovice k dopravní nehodě osobního vozidla Subaru a osobního vozidla Peugeot,“ oznámila policejní mluvčí Irena Urbánková. Auto značky Peugeot následně vyjelo mimo komunikaci a narazilo do kapličky. Podle policie mělo dojít ke zboření celé kapličky, která pak spadla na auto.

"Na místo vyrazily dvě posádky z výjezdového stanoviště ve Šternberku. Třiapadesátiletá žena účastnice dopravní nehody utrpěla lehká zranění, zhmožděniny v oblasti hrudníku. Po komplexní prohlídce, ošetření a zajištění byla pacientka následně imobilizována a připravena k bezpečnému transportu na odd. chirurgické ambulance nemocnice ve Šternberku,“ oznámil mluvčí Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje Zdeněk Hošák.

Co bylo přesnou příčinou nehody, za jakých okolností k ní došlo, stejně jako míru zavinění obou účastníků nehody a výši vzniklé škody policisté zjišťují,“ uzavřela Urbánková. 

Autoři | Foto Jiří Soldán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.