pátek 26. dubna 2024 Oto

Řidička se svým autem srazila cyklistku a z místa nehody ujela. Policie hledá svědky nehody

V úterý 6. června došlo v ulici Severní v Litovli k dopravní nehody, při níž se střetlo osobní auto s cyklistkou. Řidička, která auto řídila, nezastavila a pokračovala dál v jízdě. Policie nyní hledá svědky nehody a vyzývá řidičku, aby se se svým svědectvím přihlásila dopravním policistům.

Nehoda se stala o třičtvrtě na jedenáct v ulici Severní, ve směru jízdy do Uničova. „Dosud nezjištěná řidička prozatím neustanoveného osobního vozidla, jedoucí uvedeným směrem, nerespektovala dopravní značení „Dej přednost v jízdě“ a nedala přednost v jízdě cyklistce, jedoucí po hlavní komunikaci. Došlo ke střetu, po kterém cyklistka upadla na komunikaci. Při nehodě utrpěla zranění. Řidička po střetu nezastavila a pokračovala směrem na Uničov," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Policie zatím ví, že by se pravděpodobně mělo jednat o osobní vozidlo Alfa Romeo šedé barvy a řidička by měla mít mezi třiceti a pětatřiceti lety, se světle hnědými vlasy po ramena.

Policie nyní prosí o pomoc občany, kteří byli svědky nehody, aby svým svědectvím pomohli při identifikaci řidičky a objasnění celé nehody. Lidé se se svědectvím mohou přihlásit na linku 158, nebo osobně na Dopravní inspektorát v Olomouci na Třídě Kosmonautů.

Čtěte více:

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.