pátek 29. března 2024 Taťána

Bývalé partnerce nejdříve posílal výhružné zprávy a další den ji fyzicky napadl

V neděli poslal čtyřicetiletý muž své bývalé přítelkyni tři výhružné zprávy. Následující ráno ji odchytl před domem a zde ji napadl, nejdříve slovně a poté i fyzicky.

Z přečinu nebezpečné vyhrožování podezírají přerovští policisté čtyřicetiletého muže z Kroměříže. Tohoto skutku se měl podezřelý dopustit tím, že v neděli 10. prosince 2017 zaslal své bývalé partnerce tři výhrůžné SMS zprávy. Následujícího dne v brzkých ranních hodinách, když poškozená vyšla před dům, ji muž napadl. Nejprve pouze verbálně hrubými výrazy, ale poté ji udeřil pěstí do obličeje a několikrát kopnul do nohou.

„Napadená žena měla důvodnou obavu o své zdraví a život a proto na místo přivolala policii. Při napadení utrpěla zranění, které si vyžádá několikadenní léčení. Rozbitím dioptrických brýlí jí útočník způsobil škodu vyčíslenou na 3 tisíce korun,“ uvedl policejní mluvčí František Kořínek. V případě prokázání viny a odsouzení podezřelému muži za přečin nebezpečné vyhrožování hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

Autoři | Tisková zpráva | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.