středa 24. dubna 2024 Jiří

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

MORA MORAVIA, legenda ve výrobě sporáků, slaví 192 let

PR článek

Firma MORA MORAVIA, s.r.o., je velká a stabilní firma s dlouholetou historií. Její hlavní činností je výroba sporáků a dalších domácích spotřebičů. Úspěch výrobků je založen na základě kvalitní a poctivé lidské práce a moderní výrobní technologií. Od roku 2005 se stala součástí skupiny GORENJE group, která patří mezi největší výrobce domácích spotřebičů v Evropě.

Láska ke značce MORA se doslova dědí. Není divu, letos značka slaví 192 let a za tu dobu si MORA našla milióny příznivců.

Současně firma prochází obdobím expanze, kdy hledáme pracovníky (ženy i muže) na nové a moderní montážní linky. Šikovné ruce pracovníků se budou podílet na výrobě krásných domácích spotřebičů, které se expedují téměř do padesáti zemí světa. Naše firma je tu pro Vás, abychom dali šikovným rukám práci.

V březnu 2017, kdy byla zahájena výroba „nulté“ série sporáků nové generace, se výroba na nových moderních montážních linkách plně rozběhla. Dva nové montážní pásy o délce 85 m jsou přizpůsobeny přesně požadavkům výroby nových sporáků.

Některá pracoviště doznaly veliké změny. Automatické dopravníky přesouvají ve stanoveném čase rozpracované sporáky na jednotlivá montážní pracoviště. Zde se pak montují jednotlivé díly a součástky na rodící se sporák. Některá pracoviště jsou přizpůsobena tak, aby montáž byla ergonomická, pohodlná a aby pracovník nemusel provádět náročné a zbytečné úkony.

Na pásech jsou také montážní operace, u kterých může pracovník i sedět nebo se sporák bez lidského zásahu sám otočí nebo se montážní výška přizpůsobí dané operaci. Na jednom montážním páse pracuje asi 50 pracovníků (dle typu vyráběného sporáku). Tito pracovníci se mohou pravidelně střídat na jednotlivých pracovištích.

Závěr montážní linky patří finální kontrole, kde se provádí kompletní kontrola celého sporáku. Po 100 % kontrole je sporák opatřen obchodní dokumentací pro zemi, do jaké je určen. Takto vyrobené sporáky odjíždí automatickým dopravníkem na balicí linku, která sporák zabalí do fólie.

I když je nová montážní linka sporáků moderní, stále jsou velmi důležité „šikovné ruce“ pracovitých lidí, bez kterých by naše krásné sporáky nemohly nikdy vzniknout.

NOVÉ SPORÁKY MORA více prostoru, více funkcí...

V těchto dnech přináší na trh značka MORA zcela novou řadu sporáků. Do nových sporáků byly přeneseny nové trendy a požadavky z různých prodejních trhů. Sporáky MORA zaujmou a vyniknou před konkurencí především velikostí trouby. Srdcem sporáku je trouba, která je opravdu u nových sporáků nadstandardní a její objem je až 75 l. Tímto se řadí naše sporáky k největším na trhu ve své kategorii.

Další revoluci představuje nová vařidlová mřížka STABIL PLUS. Speciální smaltovaný povrch zaručuje maximální přilnavost a stabilitu nádobí na mřížce. Nádobí na mřížce neklouže a mřížka je tak velmi bezpečná při vaření a manipulaci s nádobami.

Uživatele také překvapí extra velký hluboký pekáč XXL, který se svým objemem 8 l řadí mezi největší smaltované pekáče. U plechů je také praktické madlo, které usnadní pohodlnou a bezpečnou manipulaci s plechy.

Nároční uživatelé určitě uvítají extra MULTIFUNKČNÍ troubu s 11 funkcemi, která splňuje maximální požadavky na dokonalou přípravu pokrmů v troubě. V nových funkcích zákazník nalezne mimo standardní i netradiční funkce, jako jsou například předehřev talířů, rozmrazování, rychloohřev nebo funkci ECO clean nebo extra silný gril 2700 W.

U sklokeramických sporáků bylo použito nové technologie „neviditelného“ lepení sklokeramické desky do rámu. Tento způsob je velmi elegantní a především velmi usnadní uživateli čištění desky.

Dominující vlastnost sporáků je pečení. Značka MORA je velmi hrdá na svojí tradici a zakládá si především na dokonalém pečení u svých sporáků. Není tomu jinak i u nové generace, která svými výsledky pečení předčila očekávání. Uživatel ocení kvalitu pečení především ve více vrstvách současně a to i různých druhů pokrmů (například ryby s jablkovým koláčem). Vzájemné pachy se nepromísí. Kvalitní pečení tak může uživateli šetří čas a energii.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.