pátek 29. března 2024 Taťána

Doprava

Mladý řidič se při předjíždění vozu před ním čelně střetl se sanitkou převážející pacienta

V pátek 22. listopadu ve dvě hodiny odpoledne došlo v ulici bří Hovůrkových v Přerově k dopravní nehodě, při které se střetlo osobní auto se sanitkou.

Vážná nehoda tří osobáků a jednoho nákladního vozidla si vyžádala tři zraněné osoby

Téměř tři hodiny dnes zasahovaly záchranné složky u nehody tří osobních aut a jednoho nákladního vozidla u Ústína. Nehoda si vyžádala tři zraněné.

Muž řídil i přes soudní zákaz. Hrozí mu až dva roky ve vězení

Včera ráno v Olomouci policie při kontrole osobního auta Ford Focus zjistila, že řidič má až do roku 2022 zákaz řízení. Jízdu mu zakázala. Osmašedesátiletému muži v případě odsouzení hrozí až dva roky odnětí svobody.

Řidič ujel od dopravní nehody, kterou měl způsobit. Pátrá po něm policie

Jeseničtí dopravní policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po vozidle, které mělo mít účast na dopravní nehodě z pátku 15. listopadu. Šlo o šedou nebo stříbrnou Audi Q7 s registrační značkou obsahující písmena A a X, která po...

Policisté zkontrolovali na třicet cyklistů a zjistili dva přestupky

Včera v ranních hodinách policie v Olomouci dohlížela, jak se cyklisté chovají v provozu. Dva z jedenatřiceti cyklistů byli pod vlivem alkoholu, další přestupky policisté nezaznamenali. 

Senior srazil cyklistku. Po nehodě ji odvezl do nemocnice

Ve čtvrtek 21. listopadu 2019 po druhé hodině odpolední došlo v křižovatce ulic Průmyslové a Vrahovické v Prostějově ke střetu Škody Fabie s cyklistkou. Šestašedesátiletý řidič Fabie při jízdě z Průmyslové ulice směrem k Vrahovicím v křižovatce...

Seniorka nedodržela bezpečnou vzdálenost. Narazila do nákladního auta a zranila se

Včera krátce po poledni se stala v ulici Palackého v Přerově dopravní nehoda, kdy seniorka řídila Daewoo Matiz směrem od Velké Dlážky. Řidič nákladního auta Fuso, které jelo před seniorkou, zastavoval před přechodem pro chodce, aby mohli lidé...

Dálnice mezi Přerovem a Říkovicemi bude otevřena nejdřív v roce 2024. Úřad povolil změnu

Stavební odbor olomouckého magistrátu v úterý povolil změnu územního rozhodnutí pro stavbu nového více než desetikilometrového úseku dálnice D1 mezi Říkovicemi a Přerovem. Její příprava tak může pokračovat. Informace pochází z úřední desky...

Čtrnáct zaparkovaných aut překáželo čistění na třídě Kosmonautů

Hned čtrnáct řidičů nerespektovalo včera zákaz parkování v rámci blokového čištění na třídě Kosmonautů. Technickým službám tím velice znesnadnili úklid. Tyto komplikace museli pokutami řešit olomoučtí policisté.

Řidič nezvládl v Topolanech zatáčku a s autem narazil do dvou betonových sloupů. Při nehodě se zranil

Ve středu 20. listopadu kolem sedmnácté hodiny došlo na silnici v Topolanech k těžké dopravní nehodě, při které se zranil šedesátiletý řidič.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.