čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Mezi Unčovicemi a Rozvadovicemi se srazily dvě škodovky

Včera večer došlo mezi obcemi Unčovice a Rozvadovice k nehodě dvou osobních aut. Z prvotního vyšetřování vyplývá, že šedesátiletý řidič se svým vozem vjel do protisměru a střetl se s protijedoucím vozem.

V pondělí 13. července kolem půl deváté večer došlo na silnici II/449, mezi Unčovicemi a Rozvadovicemi, k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Z prvotního šetření vyplývá, že šedesátiletý řidič vozidla Škoda Fabia, který jel ve směru od Rozvadovic, ze zatím přesně nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde narazil do protijedoucího vozidla Škoda Felicia, které řídil devětačtyřicetiletý řidič. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče Škody Felicie. Podle prvotní lékařské zprávy utrpěl zranění, z něhož se bude léčit nejméně 10 týdnů.

Alkohol u obou řidičů vyloučily dechové zkoušky, celková hmotná škoda byla vyčíslena na 120 000 korun. Co bylo přesnou příčinou nehody a za jakých okolností k ní došlo, policisté zjišťují. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na čtyři léta nebo peněžitý trest.

Zdroj: PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.