pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Při dopravní nehodě v Olomouci se zranili čtyři lidé

Čtyři lidé se dnes ráno zranili při srážce osobního automobilu s nákladním vozidlem na kraji Olomouce. Tři zraněné záchranná služba převezla do nemocnice. V místě nehody byla uzavřena silnice ve směru na městskou část Holici.

Nehoda se stala na křižovatce Dolní Novosadské a Keplerovy ulice, kterou vede důležitá komunikace směrem na Holici. "Srazilo se tam osobní vozidlo a kamion. Podle prvotních informací měly být zraněny čtyři osoby," uvedla krajská policejní mluvčí Marie Štrbáková.

O tři zraněné lidi pečují lékaři Fakultní nemocnice Olomouc. "Přijali jsme jednu ženu s lehčím poraněním, druhou s těžším zraněním v oblasti páteře a muže s těžkými poraněními páteře hrudníku, hlavy a končetin," řekl mluvčí nemocnice Egon Havrlant.

Obě zraněné ženy jsou podle Havrlanta ve stabilizovaném stavu na úrazovém oddělení. "Muž je nyní operován. Není v bezprostředním ohrožení života, nicméně jeho stav je stále vážný," uvedl Havrlant.

Policie silnici obousměrně uzavřela, aby hasiči mohli vyprostit havarovaná vozidla a policisté vyšetřit okolnosti dopravní nehody.

Zdroj: ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.