pátek 29. března 2024 Taťána

Opilý muž v Transitu ujížděl policistům, poté při vystupování z vozu upadl na cestu

V sobotu před osmou hodinou večerní přijali strážníci městské policie oznámení o muži, který zjevně opilý nasedá do vozu Ford Transit. Následně tuto skutečnost potvrdil i pracovník Kamerového systému města Olomouce.

Řidič nasedl do auta na ulici Jeremenkova, na parkovišti u České pošty. Poté odjel směrem k obchodnímu domu Senimo, kde se ho pokoušeli zastavit strážníci městské policie. Muž však jejich výzvy nedbal a začal strážníkům ujíždět. 

"Až na ulici U Panelárny zastavilo vozidlo před vjezdem do průmyslového areálu. Strážníci na místě vyzvali řidiče, aby vystoupil z vozidla a předložil doklady potřebné k jeho řízení. Z řidiče byl cítit alkohol a při vystupování upadl na cestu. Muž byl v takovém stavu, že nebyl schopen žádný z dokladů předložit a nedokázal ani vysvětlit, proč se na vozidle nenachází registrační značky," řekl mluvčí městské policie Petr Čunderle.

Vzhledem ke všem skutečnostem byla přivolána na místo hlídka Policie ČR, která s řidičem provedla na místě dechovou zkoušku. Vzhledem k očekávanému pozitivnímu výsledku testu mu příslušníci policie zakázali další jízdu a Policie ČR si celý případ převzala k dalšímu šetření.

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.