pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Čokoládový festival je po roce zase v Olomouci, přijďte se podívat do Šantovky!

PR článek

Již tento víkend se v nákupním centru Galerie Šantovka uskuteční Čokoládový festival. Můžeme se těšit na výstavu obalů čokolád z celého světa, obrazů z čokolády, kulinářskou přehlídku a prodejní stánky.

Čokoládový festival je pořádaný agenturou ChrisFromParis, založenou Chrisem Delattrem, původem z Francie, ale už od roku 2003 žije v Olomouci. “Festival je  jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření s čokoládou,“ říká pan Dellatre.

Akce proběhne v posledním patře nákupního centra od pátku 12. do neděle 14. února 2016. Návštěvníkům se nabízejí tři hlavní sekce: Velká výstava obalů čokolád z celého světa, které zapůjčil pan Stanislav Kramský. Dále proběhne kulinářská přehlídka, na které předvedou, nejen pražští ale i olomoučtí šéfkuchaři z restaurace Lobster, své nápadité recepty. Budou se připravovat neobvyklá jídla, jako mexická čokoládová omáčka s kuřecím masem, losos na čokoládě a další.  „Důležitou událostí dne bude také přítomnost Lucie Průšové, nejlepší cukrářky ČR, která bude děti učit, jak vyrobit pralinky,“ dodává Dellatre. Třetím hlavním lákadlem budou prodejní stánky s možností ochutnání.

Návštěvníci si budou moci zakoupit čokoládové pivo, ochutnat vafle, čokoládový kebab, ovoce s čokoládou a další sladkosti. V neděli je svátek Svatého Valentýna, proto na akci nebude chybět ani velké 180 centimetrové srdce, naplněné bonbony, čokoládou a pralinkami.  „Bude to zkrátka jedinečné setkání všech milovníků čokolády, které byste si rozhodně neměli nechat ujít!“ láká na akci pořadatel. Na minulý ročník se do olomoucké Šantovky vydalo přes 70 tisíc lidí. "Letos máme pro návštěvníky přichystanou novinku Čokoládové vino a Čokochurros," uzavírá Dellatre. Festival se bude v následujících měsících konat také v Teplicích, Brně, Českých Budějovicích a dalších městech.

Vstup na akci je zdarma. 

Pro více informací navštivte facebookové stránky nebo oficiální stránky akce

Podívejte se, jak vypadala čokoládová show v Praze:

Poslední den na Harfě

Poslední den na Harfě. ČokoFest 2015 :-) Plná návštěvníků, plná úsměvů, plná sladkých pochoutek ...

Posted by Čokoladová Show on Sunday, October 25, 2015

 

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Eva Masopustová

Zdravim, mohla bych se zeptat zda nekdo nevi, jak se jmenuje ten zpevak na zacatku videa? Byl skvely. :) Moc diky za pripadne info.

pondělí, 4. dubna 2016, 08:02

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.