čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Divadlo na Šantovce vydraží dva poslední lístky na Deštivé dny, výtěžek půjde Dětskému centru Ostrůvek

Divadlo na Šantovce nabízí jako jeden ze zlatých hřebů programu hru Deštivé dny, ve které se představí David Švehlík a Richard Krajčo. Ač se představení již beznadějně vyprodané, vedení divadla se rozhodlo vyčlenit dvě místa v přední řadě a lístky vydražit. Výtěžek pomůže dobré věci.

Divadlo na Šantovce přichází s originálním počinem. Rozhodlo se, že na beznadějně vyprodané představení pražského divadla Ungelt DEŠTIVÉ DNY s Richardem Krajčem a Davidem Švehlíkem uvolní dvě vstupenky v první řadě a nabídne je k prodeji v dobročinné aukci. Výtěžek v plné výši věnuje Divadlo na Šantovce spřátelené organizaci Dětskému centru Ostrůvek, p. o., který poskytuje dětem odbornou zdravotní péči a sociálně-právní ochranu, včetně jejich zaopatření.

Aukce dvou vstupenek bude probíhat od 26. 2. do 7. 3. na portálu Aukro.cz. Nákup je možný pouze s registrací, vstupenky můžete následně zaplatit a převzít si je osobně na pokladně Divadla na Šantovce.

Termín představení je 14. března 2016 v 19.00 hodin.

Divadlo Ungelt – DEŠTIVÉ DNY

14. března 2016 v 19.00 hodin

Hrají: Richard Krajčo a David Švehlík

Drsná a emotivní inscenace o přátelství, vině a odpuštění bude bezpochyby jedním z vrcholů jarního předplatného. Na scéně o dvou židlích se odehrává herecký dvojkoncert, na nějž budete po zhlédnutí vzpomínat ještě hodně dlouho. Richard Krajčo získal Cenu Thálie 2012 za mimořádný jevištní výkon.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.