čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Olomoucký S Klub se otřese v základech, přijedou legendy diskoték 90. let Twenty 4 Seven a MC Erik

Nasedněte s námi na devadesátkovou vlnu! Vyrazíme za songy, na kterých jsme vyrůstali. Hvězdy diskoték Twenty 4 Seven nebo MC Erik, které máme doma na kazetách a prvních cédéčkách schované v pokladnicích z našich divokých let, přijedou do Olomouce do S klubu.

Už 7. října na ně zapaříme na jedinečné akci Dance Sensation, která v našem regionu nemá obdoby. Ale pozor! Pohlídejte si předprodej, protože vstupenky vyjdou v limitovaném počtu.

“Nekecáme! Fakt si v Olomouci naživo zatančíme na megahity Is It Love nebo Slave To The Music od holandských Twenty 4 Seven, kteří trhali první příčky hitparád po celé Evropě. A s legendárním slovenským Dj MC Erikem a jeho vokalistkou Ivanou zavzpomínáme na pecky Summer Nights či U Can’t Stop,” vzkazuje programový ředitel Radia Haná a ředitel agentury Forsberg Marek Berger, která Dance Sensation pořádá. 

Jedinečná party s hvězdami 90. let už Dance Sensation se blíží. Twenty 4 Seven, MC Erik a s nimi další skvělí Dj’s to rozjedou exkluzivně poprvé v olomouckém S klubu už 7. října. Nenechte si ujít party, která vás přenese na parket devadesátkových diskoték, na které máte ty nejvášnivější vzpomínky.

Předprodej vstupenek se blíží. Brzy budou k prodeji v Radiu Haná na Blažejském náměstí 97/7 v Olomouci, anebo na internetu v síti Ticketstream. Určitě si start prodeje vstupenek pohlídejte, protože party má omezenou kapacitu.

Fenomenální show Dance Sensation v Olomouci pořádá zkušená agentura Forsberg, která je dceřinou firmou Radia Haná a připravuje ty nejlepší akce v regionu jako Omega Olomoucký ples, Slavnost vína či nedávný Urbano Latino Fest, takže máte jistotu nezapomenutelného večera.

Předprodej vstupenek přímo v Rádiu Haná na Blažejském náměstí, později na dalších místech i na webu.

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.