čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vánoce v Galerii Moritz? Strom splněných přání, knižní festival i otevření nové prodejny šperků

PR článek

Galerie Moritz nezahálí a s příchodem Vánoc si přichystala pro své návštěvníky bohatý program. Podívejte se, co byste určitě neměli ve vánočně naladěné Galerii Moritz minout!

Strom splněných přání

Ve spolupráci s Dobrým místem pro život, které také provozuje pro celou dobu konání vánočních trhů stánek Dobrého místa pro život a s ním spojený tradiční prodej dobročinného punče, obdaruje Galerie Moritz a návštěvníci děti z dětského domova. Na stránkách Dobrého místa pro život může široká veřejnost vyslyšet přání dětí z dětského domova a zakoupit jim, po čem jejich dětské srdce na Vánoce nejvíce touží, a to do 12. prosince. Předání dárků pak proběhne právě v Galerii Moritz.

Podzimní knižní festival

Od pondělí 28. listopadu do soboty 3. prosince se bude v Galerii Moritz konat velký podzimní knižní festival, tentokrát s podtitulem "Když se nám to rýmuje". Ve spolupráci s nakladatelstvím VERZONE připravila Galerie Moritz na tyto dny festival dětské poezie spojený s bohatým doprovodným programem v pátek 2. prosince:

10:00–17:30 předčítání poezie pro děti   

10:00–17:30 dílničky pro děti

09:00–19:00 výstava „Pohádky Tibetu“

16:30–16:45 vyhlášení soutěže „Nakresli básničku“, předání výher

S festivalem je spjatá i soutěž pro děti, která spočívá v tom, že si dítě vybere jakoukoliv básničku a namaluje k ní obrázek. Obrázek může poslat poté poštou na adresu Galerie Moritz (OC Galerie Moritz, 8. května 24, 779 00 Olomouc) nebo e-mailem na info@galeriemoritz.cz. Nezapomenout připojit kontakt, ať už na dítě, nebo na jeho rodiče! Z došlých obrázků budou 2. prosince v 16:30 vybrány tři nejlepší, které budou odměněny hezkým dárkem.

Otevření nové prodejny PERLA

Ve čtvrtek 1. prosince se v Galerii Moritz otevře nová prodejna šperků z perel a korálů s názvem PERLA. Ideální příležitost pořídit krásné dárky na Vánoce má každý, kdo má spadeno na drahé kameny, minerály a šperky. PERLA již přes deset let dováží pro své zákazníky ty nejkrásnější kameny a šperky z celého světa. V prodejně najdete nepřeberné množství šperků z mořského korálu, sladkovodních perel, perleti, mušloviny, jantaru, ametystu, růženínu, křišťálu, hematitu, tygřího oka, lapisu, malachitu a spousty dalších druhů.

I zájemci o esoteriku nepřijdou zkrátka.Prodejny PERLA nejsou určeny jen kupujícím zákazníkům, ale i těm, kteří mají kameny rádi a potřebují „dobít“ baterii. Přijdte potěšit oko a duši pohledem na přírodní bohatství naší planety.

Ostatní program v Galerii Moritz

5.12.  Tradiční Mikulášská nadílka

11. – 24.12. Balení dárků 
Všechny dárky, které nakoupíte v Galerii Moritz, vám rovnou zabalí do krásného vánočního dárku

2.12. Vánoční stánek Dobrého místa pro život
Galerie Moritz pomáhá i prodejem dobročinného punče ve stánku Dobrého místa pro život, přijďte v pátek na Horní náměstí

 

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.