pátek 29. března 2024 Taťána

FILMOVÉ PREMIÉRY: Ben Affleck opět v roli režiséra! Do kin vstupuje gangsterka Pod rouškou noci

Tento týden si v Premiere Cinemas přijdou na své spíše ženy. Ostatně v nabídce jsou hned dvě komedie – Proč právě on? a Všechno nebo nic. Milovníci něčeho drsnějšího si ale mohou užít alespoň novou pecku z dílny Batmana Bena Afflecka – Pod rouškou noci.

Pod rouškou noci

Ben Affleck není jen výborný herec, ale také režisér, což v minulosti dokázal například parádním filmem Gone Baby Gone. Ten byl natočen dle předlohy Dennise Lehannea, ke kterému se Affleck v novince Pod rouškou noci vrací. Film se odehrává ve 20. letech v době prohibice. Fanoušci například Road To Pervition se tak mají na co těšit.

Proč právě on?

Trápí vás zimní deprese? Zajděte si na film Proč právě on? a možná se vám úsměv na tvář vrátí. Ned je taťka, který se těší, až stráví pohodové vánoční svátky se svou dcerou a jejím novým přítelem. Klídek mu ale naruší jeden nepříjemný fakt – Laird s obličejem Jamese Franca je tak trošku pošuk bez zábran. Takovou partii si Ned pro svou holčičku nepředstavoval. Proč právě on? natočil režisér legendární komedie Fotr je lotr!

Všechno nebo nic

Lída Baarová, tedy, ehm… Táňa Pauhofová opět na scéně! Všechno nebo nic je nová romantická komedie Marty Ferencové. Hlavní postavy – Linda (rozvedená, zodpovědná), Vanda (svobodná, živelná) a Edo (citlivý gay) – jsou kamarádi, jejichž život zamotají muži rozdílných charakterů. Jaké budou jejich osudy?

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.