pátek 19. dubna 2024 Rostislav

KULTURA V OLOMOUCI: Rozhlasový festival, koncert Xindla X a páteční galavečer Miss OK

V následujícím týdnu si najde každý něco. Ať už chcete vyvětrat děti, zajít si na koncert, nebo navštívit slavnostní galavečer Miss Olomouckého kraje. Při takovém pestrém programu by byla škoda sedět doma.

Sobota 18.3.

Red Hot Chili Peppers revival = 20:00 (Bounty Rock Café)

V olomouckém Bounty Rock Cafe vystoupí v sobotu revival kapely Red Hot Chili Peppers. PAPRIKACZE - tak se jmenuje česká skupina, která na hudební scéně působí již deset let. Pro fanoušky kalifornské skupiny Red Hot Chili Peppers je tak tento koncert povinností. Cena lístků je 150 Kč.

Neděle 19.3.

DIVOKÝ MADAGASKAR / Cestopisy Motani = 16:00 (Divadlo na Šantovce)

Speciální pásmo populárních cestovatelů Motani o daleké Lemurii pro celou rodinu. Přijďte zažehnout vášeň pro cestování ve vašich dětech. Červený ostrov Madagaskar je domovem rostlin a zvířat, které nikde jinde nenajdete. Ve větvích mají své rejdiště lemuři s kožíškem jak plyšáci a tlapkami jako samet. Vstupné 70 Kč.

Pondělí 20.3.

33. Mezinárodní festival rozhlasové tvorby Prix Bohemia Radio = 20.- 23.3

Mezinárodní festival rozhlasové tvorby Prix Bohemia Radio je tradiční soutěžní přehlídkou, jejímž vyhlašovatelem a pořadatelem je Český rozhlas. Pro 33. ročník festivalu byly vyhlášeny soutěžní kategorie Drama, Dokument a mezinárodní kategorie Reportáž. Kromě tradiční soutěže se uskuteční i doprovodné programy v podobě přednášek. V pondělí bude například probíhat panelová diskuze na téma fake news.

Středa 22.3.

Kéž by tisíc klarinetů = 19:30 (Sklub)

Kéž by tisíc klarinetů je neotřelá adaptace legendárního muzikálu Kdyby tisíc klarinetů z pera autorské dvojice Suchý & Šlitr. Originální představení scenáristů Jana Hlavsy a Daniela Kunze je inspirované protiválečnou tematikou původního filmu, vypráví však svůj vlastní příběh. Absurdita a nadsázka s přesahem do současnosti, kdy je dobré myslet na to, že svoboda projevu není něčím samozřejmým, ale něčím, za co je potřeba bojovat. 

Čtvrtek 23.3.

Xindl X - Nový songy s kapelou & starý fláky s kytarou = 20:00 (U-Klub)

Xindl X během svého turné s názvem Nový songy s kapelou & starý fláky s kytarou zavítá ve čtvrtek do Olomouce. Na koncertu představí všechny písně z nové desky kvadratura záchranného kruhu, ale samozřejmě nedojde jen na ně. Některé písničky zahraje s kapelou a jiné jen s kytarou tak, jak Xindl X začínal se svými koncerty.

Pátek 24.3.

Galavečer MissOK 2017 aneb hledání Wonder girl vrcholí!​ = 19:00 (BEA campus Olomouc)

Dvanáct nejkrásnějších středoškolaček Olomouckého kraje se utká na finálovém galavečeru o vítězné korunky! Nenechte si ujít, která dívka bude naší WONDER GIRL!

Čtěte více:

Autoři | Foto FB PAPRIKACZE, divadlonasantovce.cz, FB Prix Bohemia Radio, FB Kéž by tisíc klarinetů, FB Xindl X, FB MissOK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.