čtvrtek 28. března 2024 Soňa

FOTO: Páteční Urbano Latino festival v Esku se skutečně vydařil

“Dneska je to legendární akce! Ještě lepší než loni! A hlavně Rodry-Go. Teď ho často hrají na Radiu Haná - tam jsem ho slyšel, tak jsem ho chtěl vidět naživo a paráda!” hodnotí kolumbijskou hvězdu Urbano latino festivalu hnědooký Ondra, který si hraje na baru se skleničkou rumu.

Urbano latino festival si skvěle užil stejně jako stovky dalších lidí. Přišli do olomouckého S-klubu v pátek 5. května ochutnat latinskoamerickou kulturu, poslechnout si hudbu plnou vášně a zatančit si ve svůdných až eroticky nabitých rytmech.

„Hrozně mě baví ty taneční workshopy, je to super inspirace. Naučíš se nové pohyby. Jak to lidi vidí před sebou, tak se míň bojí, jsou víc uvolnění, a pak i odvázaní. Ta hudba a tanec ti uvolní pánev, a pak se líp seznamuješ,” směje se Lenka, která už je na Latinu v Olomouci podruhé. Úplně ji uchvátili karnevaloví tanečníci z Brazílie Eduardo Diego a Shirlei Alves.

Brazilský karneval, latino show světového formátu s Rodry-Gem, Dj Lazaro se svými karibskými rytmy z Kuby a program dalších skvělých hudebních a tanečních hostů dohromady vytvořili nezapomenutelný latinskoamerický večer a zavalili Olomouc pořádnou lavinou vzrušujících emocí. „Letos je to fakt nabité, já bych chtěl poděkovat Olomouckému kraji, že akci finančně podpořil, abychom mohli přinést lidem tak velkolepý program. A těšíme se na příští ročník. Už teď pro vás připravujeme energií a tancem nabitá vystoupení, sety a workshopy latinskoamerického tance, hudby a kultury. Dneska v tom obrovském množství lidí, kteří přišli do S-klubu vidíte, že Olomouc latino miluje,” začíná již na akci přemýšlet o dalším Urbano latino festivalu spolupořadatel festivalu a ředitel agentury Forsberg Marek Berger.

Čtěte více:

Tisková zpráva | Foto Tomáš Uchytil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.