sobota 20. dubna 2024 Marcela

SOUTĚŽ: Legendární Prago Union vystoupí v pátek v Olomouci. Vy můžete být u toho

V pátek 24. listopadu ožije olomoucký 15 Minut music club českou hip hopovou klasikou. Do hanácké metropole si totiž poprvé od loňského roku, kdy měl tu čest Jazz Tibet Club, našlo cestu legendární hudební duo Prago Union. U nás můžete vyhrát dva lístky na jejich koncert.

Energický básník Kato a multifunkční DJ Maro momentálně intenzivně pracují na nové desce, takže si nejčerstvější skladby ještě nechají v šuplíku. Zato ale chystají dychtivé publikum potěšit známými fláky napříč mnohaletou tvorbou.

Návštěvníky tak znovu čeká parádní show, která se jen tak opakovat nebude a těšit se můžou i na povedené skladby z loňské desky Smrt Žije, která sesbírala řadu hudebních vavřínů. Sečteno a podtrženo, legendární hip hopová dvojice jede znovu ovládnout srdce Olomouce a vy byste u toho rozhodně neměli chybět.

Pokud si chcete užít koncert dua Prago Union zdarma, máte jedinečnou možnost s naší soutěží. Přichystali jsme si pro dva z vás dva volné vstupy na páteční akci. Stačí správně odpovědět na jednoduchou otázku a mít trochu štěstí.

Soutěž uzavřeme ve čtvrtek 23. listopadu přesně ve 12:00. Vítěze pak telefonicky kontaktujeme. 

Jak se jmenuje nejnovější album kapely Prago Union?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Tisková zpráva

Štítky soutěž, koncert, prago union, olomouc, rap

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.