čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Mora bojuje na dvou frontách. O extraligu i své logo

Do druhé poloviny baráže vstoupí hokejisté Olomouce na chomutovském ledě. V dosavadním průběhu soutěže oba soupeři ve vzájemných soubojích jednou vyhráli. Třetí utkání začíná na severu Čech v 17.30 hodin. Kromě boje na ledové ploše se ovšem podehrává i další, méně viditelný, na půdě soudu.

„Pokusíme se opět bodovat. Ve druhé polovině soutěže se bude rozhodovat a bude se počítat každý bod. K postupu jich bude třeba dvacet nebo jednadvacet,“ odhaduje olomoucký trenér Jiří Dopita.

V aktuální tabulce Chomutov na Moru ztrácí dva body. Pokud zvítězí, posune se před svého soupeře. „Teď už půjde opravdu do tuhého. Každá chyba bude bolet,“ uvědomuje si olomoucký brankář Tomáš Vošvrda.

Další boj současně probíhá v zákulisí. Na základě předběžného opatření Městského soudu v Praze se klub musí zdržet užívání klubového označení s Kohoutem. „Při organizaci a pořádání sportovních akcí, v reklamě a propagaci sportovních akcí, při činnosti sportovního klubu, včetně sdělování tohoto označení veřejnosti prostřednictvím sítě Internet,“ stojí v usnesení soudu. jedná se o spor ohledně práv k užívání loga, přičemž jeho nynější vlastník měl údajně logo vydražit ve veřejné exekuční dražbě.

Vedení klubu o usnesení pražského sudu neví. (kp)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.