čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Olomouc investuje 20 mil. Kč do opravy tří ulic v Neředíně

Olomoucká radnice investuje zhruba dvě desítky milionů korun do rozsáhlé opravy tří ulic v městské části Neředín. Rekonstruovány budou silnice a také inženýrské sítě, sdělil primátor Martin Major (ODS).

Plánovaná rekonstrukce, která má být zahájena letos v říjnu a dokončena příští rok v červenci, se týká ulic Neředínská, U Dvora a Letců. Stavební práce zahrnují rekonstrukci kanalizační a vodovodní sítě v ulici Letců a v části ulice Neředínská. Dělníci opraví i komunikaci od křižovatky ulic Neředínská a Letců až po křižovatku ulic Letců a Západní.
   

"Stávající kanalizační a vodovodní síť v ulici Letců a v části ulice Neředínské je v nevyhovujícím stavu. Předmětem této veřejné zakázky je tak rekonstrukce kanalizace, vodovodu a modernizace komunikace. Na stavební práce pak navážou také úpravy vegetace," uvedl Major.
   

Předpokládaná hodnota zakázky je 23 milionů včetně DPH a firmy mohou své nabídky do veřejné soutěže posílat do letošního července. Major předpokládá, že díky tendru bude skutečná investice nižší, než radnice nyní odhaduje.

Zdroj: ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.