pátek 19. dubna 2024 Rostislav

V pondělí a úterý můžete podpořit olomoucké vozíčkáře koupí zasukovaných tkaniček

V pondělí 2. 5. a v úterý 3.5. budete moci potkat nejen v olomoukých ulicích dobrovolníky, kteří budou rozdávat za dobrovolné finanční dary Zasukované Tkaničky jako symbol podpory lidem upoutaným na invalidní vozík.

Tento rok se koná již 14. ročník této akce. Olomoučtí vozíčkáři společně s dalšími dobrovolníky – studenti a herci Moravského divadla Olomouc budou v ulicích měst rozdávat jako poděkování za dobrovolné finanční dary barevné svázané tkaničky.

Přispět budou moci lidé jak v Olomouci, tak i v Zábřehu. Na podporu akce je naplánován i bohatý program na Horním náměstí, který ve 14 hodin slavnostně otevře sám primátor města Olomouce, Antonín Staněk. Poté zahrají Fantajm, Faith No More Tribute Band Czech Republic a nakonec, v 18:00, Hazydecay. Celá akce na Horním náměstí je zdarma.

Pomoci vozíčkářům lze i jinak, třeba přispěním na transparentní účet sbírky č.: 1000100014/5500, nebo zasláním SMS ve tvaru : DMS TKANICKA na číslo 87777. (cena 1 SMS je 30,-Kč, pořádající organizace Spolek Trend vozíčkářů Olomouc obdrží 28.50,- Kč).

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.