sobota 20. dubna 2024 Marcela

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Galerie Šantovka oceňuje věrnost, za nákup obdržíte body, které slouží jako sleva na produkty

PR článek

Už od konce května probíhá v Galerii Šantovka akce, při které můžete získat slevu až 52% na produkty od firmy POTTEN & PANNEN – STANĚK a HANNAH.

Jako každá správná Drbna i holka, mám všechny slevy a akce v malíčku. Do Šantovky mám cestu nejméně jednou týdně a vždy tam nějakou tu korunu nechám. Když už tam chodím a utrácím, tak bylo fajn, když jsem zjistila, že za každou pětistovku dostanu jeden bod. Když jich nasbírám určité množství, tak si můžu koupit třeba vybavení na grilování na zahradě nebo na kempování. A ano, i když nosím šaty a šilhám na vás z různých plakátů, tak mi nevadí se obout do pohorek, vzít do ruky hůlky a vyrazit na pořádnou túru. Kdyby to náhodou nevyšlo, hlad budu mít pokaždé, a maso na grilu se neobrátí jen tak samo.

Jak už bylo řečeno, když nakoupím ve vybraných obchodech nad 500 korun, můžu si na infostánku dole v přízemí vyzvednout jeden bodík. Když za tisícovku, mám body dva. A tak dále přímou úměrou. Až nasbírám dostatek bodů na věc kterou chci, dostanu slevu a můžu si produkt koupit zvýhodněně. Když si například vyberu, že bych chtěla chytré hodinky od Polaru, tak musím nasbírat deset bodů a doplatit 1699 korun. Oproti původní ceně 2999 korun tak ušetřím 43 procent. Nebo pořídím rodičům kleště na gril nebo dokonce samotný gril. Ale co si budu nalhávat, to si raději pořídím spacák.

Celá akce trvá od 30. 5. 2016 do 31. 8. 2016 nebo do vyčerpání zásob podle toho, která z těchto skutečností nastane dříve. Snad je teda ještě dostatek času, abych nasbírala dostatečný počet bodů a mohla si něco pořídit. Ale podle svojí výplatní pásky to spíše vidím na láhev s Mickey Mousem. 

Pro více informací se můžete podívat zde.

Čtěte více:

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.