úterý 16. dubna 2024 Irena

V Zoo Olomouc se to bude hemžit duchy. Přestrojí se i zaměstnanci

Poznačte si do diářů: poslední sobota v říjnu, koná se Večer duchů v ZOO Olomouc. Sehnat si masku a baterku.

Poslední říjnová sobota bude v zoo opět plná duchů, úžasné podzimní atmosféry, dobrot pro zahřátí i mlsné jazýčky a strašidelných průvodců. Nebojácní, kteří si raději užívají tajemnou atmosféru při soukromé procházce, si musí ovšem vzít baterku nebo raději lampion, aby byli styloví,“ říká tisková mluvčí Karla Břečková.

Akce je velmi oblíbená i u rodin s dětmi, proto program začíná 29. 10. už od dvou odpoledne. Zatím budou strašidla umírněná, svojí temnotu vypustí až po soumraku. Pokladny budou prodávat do 18:30 a areál zůstane otevřený do 21:00. Cena vstupného je 70 korun.

Maskované zaměstnance najdete ve všech pavilonech, ovšem kdo bude chtít vědět něco o zvířatech, musí se zeptat! Návštěvníci v maskách se mohou ucházet o vyhodnocení mezi třemi nejlepšími, a to v 16:00 při výběru třech TOP dětských masek vedle pavilonu žiraf v prostoru nástupiště safarivláčku,“ dodala Břečková.

Na závěr společného programu, kolem páté hodiny, budou vybráni ještě tři TOP dospělá strašidla. Aby to nebylo líto ostatním, všechny přítomné masky si tentokrát ze zoo odnesou odměnu. Ti nejlepší knihu a zbytek drobnou trofej. 

Autoři | Foto ZOO Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.