pátek 29. března 2024 Taťána

Házenkáři a baletky z Moravského divadla? Netradiční spojení pomůže postiženým dětem

Konec roku se blíží a s tím také obměna starého kalendáře. Baletní soubor Moravského divadla Olomouc se domluvil s házenkáři SK Velká Bystřice a nafotili originální kalendář, jehož výtěžek z prodeje pomůže sdružení Pinokio.

V minulých dnech se podařil dokončit kalendář pro rok 2017 ve kterém se setkává křehká dívčí krása s mužskou silou. Tvoří jej snímky dívek z Baletního souboru Moravského divadla Olomouc s házenkáři SK Velká Bystřice. Zájemci si mohou kalendář zakoupit již nyní v pokladně Moravského divadla Olomouc. Výtěžek z prodeje pomůže sdružení Pinokio, které podporuje aktivní rodiny s handicapovanými dětmi a pomáhá jim s rehabilitací i odborným poradenstvím.

Kalendář vznikal přímo na prknech divadla, kde dočasně setkal svět něžných baletek a drsných házenkářů. Dva rozdílné světy spojila firma PORR, která finančně podporuje jak velkobystřický sportovní klub, tak baletní představení, která vznikají pod vedením šéfa souboru MDO Roberta Balogha.

Pokřtění kalendáře dokonce přislíbil i primátora statutárního města Olomouce Antonína Staňka. Stane se tak 9. prosince v 19 hodin přímo na pódiu Moravského divadla Olomouc před baletním představením Don Quijote.

Pro více informcí o sdružení Pinokio se podívejte zde

Čtěte více:

Autoři | Foto Kalendářové fotografie, tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.