čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

ANKETA: Kde se bude v centru Olomouce bruslit příští rok? Řekněte radním váš názor

Letošní bruslení na Dolním náměstí je za námi, a nebylo to ze strany organizátorů úplně bezproblémová záležitost. Město teď přemýšlí, jak komfort bruslení v centru Olomouce ještě vylepšit, a na názor pomocí ankety se ptají přímo Olomoučanů.

"Olomoučané už bruslili na mobilním kluzišti umístěném na Horním a později na Dolním náměstí. Umístění kluziště v městské památkové rezervaci však v poslední době vyvolalo i kritické hlasy," řekla mluvčí radnice Radka Štědrá.

Město proto spouští anketu, v níž se mohou lidé vyslovit k nabídce bruslení v samotném historickém centru Olomouce. Hlasovat je možné do konce února 2017 prostřednictvím jednoduchého formuláře na webových stránkách města www.olomouc.eu/anketa-kluziste.

„Mobilní kluziště je tradiční a nedílnou součástí věhlasných olomouckých Vánočních trhů. Je pro nás důležité znát názor Olomoučanů i návštěvníků města na to, jak se jim možnost bruslení v historickém centru města líbí,“ vysvětluje náměstek primátora pro kulturu Pavel Urbášek.

Prostřednictvím krátké ankety se mohou lidé vyjádřit nejen k umístění, ale i provozu a službám mobilního kluziště nebo formulovat vlastní podněty a návrhy  v komentářích.

Čtěte více:

 

Autoři | Zdroj olomouc.eu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.