pátek 29. března 2024 Taťána

Beata Rajská představí svou kolekci v Olomouci

Beata Rajská je jedna z mála návrhářek, která prezentuje své kolekce také mimo Prahu a přispívá tak k módní kultivaci české veřejnosti. Tentokrát si vybrala Olomouc, kde začátkem listopadu premiérově představí své modely z kolekce Léto 2015.

„Nedávno jsem na pozvání svého známého navštívila Olomouc. Dozvěděla jsem se o zajímavém místě, kde se rekonstruuje budova Hodolanského divadla, která však 15 let jako divadlo nefungovala a která jen chátrala. V tuto chvíli se přestavuje na multifunkční objekt, kde budou restaurace, hotel, wellness, casino, ale i společenské a kulturní akce. Areál je stále ve fázi stavby a prostorově velmi zajímavý. A protože mám ráda neotřelé věci, zrovna rozestavěnost objektu a genius loci místa rozhodli, že bych chtěla tady uspořádat přehlídku.“ přibližuje své rozhodnutí zamířit do Olomouce Beata Rajská. 

V minulých dnech proběhl fitting modelů. Mezi hlavními hvězdami přehlídky bude Gabriela Franková, která se tak poprvé předvede v jednom z měst, kde bydlí. „Jsem moc ráda, že mě Beáta oslovila. Těší mě to ještě víc, protože přehlídka bude v Olomouci, ve městě, ke kterému mám velmi vřelý vztah, protože zde pracuji a bydlím.“

Na přehlídku se tak pochopitelně mimo veřejnosti těší i některé celebrity a tak můžeme očekávat jednu z nejzajímavějších společenských akcí roku v Olomouci.

„Množí se nám nedočkavé dotazy, jak pokračuje stavba našeho areálu – Resortu Hodolany, kdy již bude dokončen a na co se mohou lidé těšit. Proto jsme se rozhodli uspořádat netradiční kontrolní den, jehož součástí bude večerní přehlídka Beaty Rajské,“ upřesňuje akci ředitel resortu Martin Rak.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.