úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Na megakoncertu „Zlaté hvězdy se vracejí“ zazpívá Pavel Vítek, Dalibor Janda a další

Již v sobotu 16. srpna se v Olomouci představí hvězdná sestava českého rocku a popu z 80. a 90. let. Během více než 3 hodinové show vystoupí Dalibor Janda, místní rodák Pavel Vítek, Marcela Holanová, Heidi Janků a další interpreti. Diváci se též mohou těšit na exkluzivní ochutnávku z dlouho připravovaného muzikálu MAMMA MIA!, přímo z pera švédské superskupiny ABBA! Koncert se uskuteční od 19:00 v areálu Korunní Pevnůstky.

Po exkluzivní premiéře, která se s velkým úspěchem uskutečnila 19. července v Hradci Králové se tato hvězdná ekipa dále představí v Plzni, Olomouci, Brnu a Karlových Varech.

Celovečerní hudebně-zábavný program nabídne především největší koncentraci českých hudebních legend na jednom pódiu. Dále pak rozhovory, krátké scénky, zábavné show a v neposlední řadě ohňostroj.  V rámci exkluzivní ochutnávky muzikálu MAMMA MIA! se představí Pavel Vítek, Michael Foret, Alena Antalová a Hana Holišová-

Celým večerem bude provázet známý moderátor rádia Impuls, Ivo Apfel. Dramaturgie se chopil zkušený dramaturg a scénárista, pan Ivan Rössler. Pouze v Olomouci vystoupí rocková rebelka s nezaměnitelným hlasem Ina Urbanová!

Pro diváky jsou připraveny navíc extra zlevněné vstupenky, již od 175,- Kč! Předprodej probíhá v síti Ticketstream, TicketArt a v Informačním centru v Olomouci. Přijďte se dotknout hvězd v sobotu 16. srpna v Korunní Pevnůstce.

Více informací na zlatehvezdy.cz

 

 

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.