čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Do konce roku je program ve Vaultu 42 nabitý. Přijede Pavlína Louženská i lidi z Demagoga

PR článek

V olomouckém coworkingovém centru Vault 42 v areálu Podkovy na Koželužské ulici to až do konce roku žije. Program přednášek, workshopů a setkání je nabitý k prasknutí. Tady je výběr toho nejzajímavějšího.

Už v úterý 21. listopadu se koná workshop s Lukášem Dadejem, specialistou na sociální sítě, hlavně pak na Facebook. Právě o tom, jak ovládnout Facebook jako marketingový nástroj, bude celodenní workshop Vánoce ve Facebook reklamě 2017. Více zde.

24. listopadu můžete přijít na v pořadí už čtvrtý brunch. Na něm se můžete setkat se zajímavými lidmi, pobavit se o své práci či volném čase a navázat nové kontakty. Vstupenkou je samotné přispění něčím dobrým na brunchový stůl. Více zde.

29. listopadu čeká Vault 42 jedna z nejlepších přednášek v historii centra. Přijede Pavlína Louženská, která má v agentuře 2FRESH na starosti tým, který se věnuje inovacím a produktům. Do podvědomí mnoha lidí v oboru vstoupila jako marketingová ředitelka ZOOTu nebo ještě předtím H1 marketing v online obchodě s módou ZOOT. Založila skupinu #HolkyzMarketingu, která dnes má přes šest tisíc aktivních členek. Je členkou správní rady Transparency International. Více zde.

7. prosince si můžete (opět) vykoušet virtuální realitu a rovnou si v ní i zasoutěžit. Ve Vault 42 se totiž koná třetí Virtual reality turnaj, ve kterém se soupeří o cennou Vault Trophy. Tentokrát se hráči utkají v tématickém Chrismas Massacre. Více zde.

Zastáváte názor že ověřené informace jsou nad zlato? 8. prosince si přijďte poslechnout, jak v Demagog.CZ ověřují výroky našich politiků. Postupy ověřování faktických tvrzení a zpracovávání analytických výstupů vám přiblíží vedoucí projektu Demagog.cz Jan Tvrdoň. Více zde.

Kompletní program naleznete na stránkách Vaultu 42.

 

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.