čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Do Vaultu 42 přijede Pavlína Louženská. Stojí například za marketingem lovebrandu Zoot.cz

Pavlína Louženská marketing nevystudovala, přesto stála za marketingem agentury H1 nebo obchodu s módou Zoot.cz. Ve své práci nezná limity, a proto se nebála od marketingu přejít do agentury 2FRESH, kde dnes vede tým inovací produktů.

Pavlína pracuje převážně v digitálním světě, vy se s ní ale můžete setkat reálně ve středu 29. listopadu, od 18.00 v coworkingovém centru Vault 42.

Pavlíně nechybí kuráž, nebojí se vystupovat veřejně, mluvit o Cronově chorobě, která ovlivnila její osobní život i kariéru, nebo o syndromu vyhoření. Přesto ji nic nebrání v tom mít na sebe vysoké nároky. Ráda píše a její inspirativní příspěvky o módě a generaci millenials najdete na jejím blogu pavlinaspeaks.tumblr.com.

Otázky Radka Holíka, který bude Pavlínu zpovídat, budou směřovat na její cestu do čela úspěšných firem, její zdroje inspirace i na to, proč ji přitahuje digitální svět. Pokud se zajímáte o digitálno nebo marketing, bude pro vás debata s Pavlínou Loženskou určitě inspirujícím setkáním.

Více informací o události najdete na FB profilu nebo webové stránce Vaultu 42.

Otázku Pavlíně můžete položit i vy sami. Pošlete ji na email info@vault42.cz nebo přijďte 29. listopadu na debatu a zůstaňte na drink. 

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.